SENDERISME I CICLOTURISME
A peu o en bicicleta, amb més i menys nivell, existeixen dotzenes de camins rurals a les comarques de la Segarra i l’Urgell. Descobreix indrets, pobles i construccions rurals gens conegudes. La Torre del Codina disposa de 2 bicicletes. SI en voleu llogar, adreceu-vos a l'enllaç, us les portem fins a la Torre. Més informació aquí.
SENDERISME

Propostes de rutes Tram del GR-3 que passa per la Torre del Codina. És un recorregut en forma de 8, que pot fer-se sencer o només la meitat.
Ruta Tàrrega-Verdú-Guimerà

La Via Verda de Tàrrega: Passeig d’1,5km al costat de Tàrrega, vorejant el riu Ondara. Aquesta via s’ha obert recentment i s’agafa des de Tàrrega.
Via verda del riu Ondara

Diversos itineraris de descoberta del patrimoni natural del terme municipal del Tàrrega, aprofitant l’extensa xarxa de camins rurals. Deixa’t sorprendre per la natura del secà.
Itineraris de descoberta del patrimoni natural


RUTA DE LES PLETES
Ruta fàcil, curta i atractiva per fer a peu o en bicicleta. Sorprèn la varietat del paisatge de la Segarra, en pocs quilòmetres de distància. És una ruta ideal per entendre i veure en tota la seva autenticitat, l'arquitectura popular i rural dels segles passats. Les pletes i cabanes que veurem al llarg del recorregut són un testimoni únic d’un passat que encara hom pot reviure en uns indrets plens de la màgia del món rural.

Distància recorreuguda: 9,17 km.
Altitud mínima: 456 m.
Altitud màxima: 558 m.
Desnivell. 134 m.
Dificultat: fàcil
Finalitza en el punt de sortida: Sí.
Enllaç: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=9519620
CICLOTURISME-BTT

EL 8: TOTS ELS SENDERS DE TÀRREGA
Ruta de certa dificultat, que transita per camins i senders poc o gens utilitzats, i que permet contemplar el paisatge segarrenc de l'entron de la Torre del Codina i del Mas de Bondia.

Distància recorreuguda: 25,76 km.
Altitud mínima: 625 m.
Altitud màxima: 411 m.
Desnivell. 524 m.
Dificultat: moderada
Finalitza en el punt de sortida: No.
Enllaç: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=11926690VOLTA PER LA MADRUGANYA
Ruta fàcil que permet anar des de la Torre del Codina, fins a la vall de l'Ondara, i després retornar pels camins dels altiplans de la Madruganya.

Distància recorreuguda: 7,49 km.
Altitud mínima: 384 m.
Altitud màxima: 479 m.
Desnivell. 95 m.
Dificultat: fàcil
Finalitza en el punt de sortida: Sí.
Enllaç: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=11373813