Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10 Slideshow Image 11 Slideshow Image 12 Slideshow Image 13 Slideshow Image 14 Slideshow Image 15 Slideshow Image 16 Slideshow Image 17 Slideshow Image 18 Slideshow Image 19 Slideshow Image 20 Slideshow Image 21 Slideshow Image 22 Slideshow Image 23 Slideshow Image 24 Slideshow Image 25 Slideshow Image 26
Paisatge

La Torre del Codina està situada a migdia de l’antic terme del Talladell, a 4 km del poble –dins el municipi de Tàrrega–, en una zona limítrof amb la Segarra i en un paratge de costers. La partida de terme es coneix amb el nom de La Putxa, i es troba vora el camí de les Garrigues que porta cap a Granyena.
Situada a 480 metres sobre el nivell del mar, la Torre del Codina s’ubica dins l’espai natura de la ZEPA de Granyena, en un indret geogràfic privilegiat i de gran valor ornitològic, mediambiental i paisatgístic.
Des de la casa es divisen espectaculars vistes a 360º. Al Nord, els Pirineus, des del Port del Compte fins al Pirineu d’Osca; a ponent, l’extensa plana de l’Urgell, cap al Sud, la serra del Tallat i cap a llevant, els altiplans de la Segarra.